Višesatna zadržavanja za teretnjake na izlazu iz Srbije, na Sremskoj Rači 8 sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2024, 06:40

Višesatna zadržavanja za teretnjake na izlazu iz Srbije, na Sremskoj Rači 8 sati

Na graničnim prelazima na izlazu iz Srbije beleže se višesatna zadržavanja za teretna vozila, a najviše se čeka na prelazu Sremska Rača - osam sati, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama Uprave granične policije od 17.15 časova, teretnjaci na izlazu iz zemlje čekaju šest sati na Horgošu, po pet sati na Kelebiji i Bezdanu, četiri sata na Batrovcima, po dva sata na Bogojevu i Gradini i sat vremena na prelazu Preševo.

Na ulazu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u zemlju zadržavanja za teretna vozila ima na graničnom prelazu Preševo, tri sata, i na Sremskoj Rači, dva sata.

Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STANJE NA PUTEVIMA Kamioni čekaju šest sati na graničnom prelazu Horgoš

Izvor: Blic, 24.Apr.2024

U Srbiji je jutros stanje na putevima bolje u odnosu na prethodne dane, ali je zbog povremenih kratkotrajnih pljuskova opasnost od mestimično vlažnih kolovoza i dalje prisutna, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMŠ).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.