Velike gužve ispred Instituta za onkologiju u Sremskoj Kamenici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2022, 21:06

Velike gužve ispred Instituta za onkologiju u Sremskoj Kamenici

Kolone vozila i velike gužve već nekoliko meseci unazad stvaraju se na Institutu u Sremskoj Kamenici. Razlog su radovi na rekonstrukciji parkinga, vodovodne i kanalizacione mreže. Ljudi koji tamo svakodnevno dolaze su ljuti jer čekaju i po sat vremena, a sa Instituta za onkologiju apeluju na građane da imaju strpljenja.

Zbog aktuelnih obimnih radova, kapaciteti parking mesta na Institutu u Kamenici, znatno su smanjeni, pa u jutarnjim časovima, kada su pregledi pacijenata uglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i zakazani, gužve na prilazu i kolone vozila, koje se pružaju sve do kružnog toka u Kamenici, predstavljaju veliki problem.

U saopštenju, koje je Institut za onkologiju Vojvodine uputio medijima u septembru, rečeno je da će radovi biti završeni do decembra, ove godine, odnosno do završetka pomenutih radova.

"Ovo je stvarno neverovatno. Razumem da treba da se izvrše popravke oko parkinga, ali se moralo naći neko rešenje. Čekam najmanje pola sata i to traje od maja meseca, pošto mi supruga redovno dolazi. Dočekali smo decembar, a koliko se ja razumem ovo nije ni na pola puta ", rekao je jedan naš sugrađanin.

U saopštenju, navedene su preporuke da se na preglede tokom prepodnevnih časova dolazi autobusima javnog saobraćaja, a da se privatnim vozilima dovoze isključivo teži bolesnici.

Radovima su, takođe obuhvaćeni i trotoari, pa građani koji se ka Institutu upute peške, moraju da prođu kroz raskopane delove kraj puta i veliku količinu blata, koje je nastalo usled kiše i radova.

Iz Instituta za onkologiju mole sve pacijente i građane za razumevanje i strpljenje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.