Uprava za treroz uvodi nove pogodnosti; Građani na šalterima dažbine mogu da plaćaju besplatno ili uz najniže provizije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2021, 16:27

Uprava za treroz uvodi nove pogodnosti; Građani na šalterima dažbine mogu da plaćaju besplatno ili uz najniže provizije

Cilj Uprave za trezor je da se ravnomerno razvija i da građanima u svakom delu Srbije pruža jednak kvalitet svojih usluga, izjavio je direktor Uprave Marko Gvero prilikom posete poslovnim jedinicama ove institucije u Sremskoj Mitrovici i Šidu.

Podsetio je da građani na šalterima Uprave za trezor račune i dažbine mogu da plaćaju potpuno besplatno ili uz najniže provizije i pozvao ih da koriste ovu mogućnost, čime mogu ostvariti značajne uštede svakog meseca, saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je iz Uprave za trezor.

Gvero je istakao važnost modernizacije i uvođenja inovativnih rešenja u svakodnevnom radu i pohvalio uvođenje redomata u filijali Uprave za trezor u Sremskoj Mitrovici.

Na ovaj način, kako je rekao, građanima je omogućeno da sve poslove iz nadležnosti Uprave obavljaju bez dugotrajnog čekanja i zadržavanja u šalter sali i tako izbegnu stres i gužvu, što je od posebne važnosti u vreme pandemije korona virusa.

Poseta jedinicama Uprave za trezor u Šidu i Sremskoj Mitrovici, deo je redovnih obilazaka mreže Uprave koju čine 34 filijale i 110 ekspozitura u zemlji.

Prilikom poseta se, navode iz Uprave, analizira rad jedinica i sagledavaju mogućnosti za unapređenje poslovnih procesa.

Gvero je naglasio opredeljenost Uprave za trezor da kontinuirano poboljšava usluga koje pruža i da stalno uvodi nove pogodnosti za korisnike.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.