Ukrajina: U ruskom napadu na Herson 7 mrtvih, 21 osoba povređena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2022, 09:13

Ukrajina: U ruskom napadu na Herson 7 mrtvih, 21 osoba povređena

Broj poginulih u napadu ruskih snaga na Herson povećan je na sedam, a 21 osoba je povređena, saopštio je načelnik regionalne vojne uprave Jaroslav Januševič.

"Samo za jedno veče - 21 ranjen i sedam mrtvih", napisao je Januševič na Telegramu kasno sinoć.

Agencija Interfaks Ukrajina prenosi da su ruske snage sinoć ponovo gađale Herson iz višecevnih raketnih bacača i artiljerije, a da je na meti bio stambeni deo grada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Staruh: Ruske snage raketirale predgrađe Zaporožja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2022

Ruske snage noćas su gađale raletama predgrađe Zaporožja, a rakete su pale u blizini bolnice, objavio je načelnik regionalne vojne uprave Oleksandr Staruh...Naveo je da nema povređenih, ali da je na zgradi bolnice razbijeno desetine prozora, prenosi ukrajinska agencija Unian

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.