Ujutru mraz, tokom dana sunčano, do 13 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2019, 02:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujutru mraz, tokom dana sunčano, do 13 stepeni

U Srbiji će danas biti hladno jutro sa slabim, pri tlu ponegde i umerenim mrazem, a tokom dana biće pretežno sunčano i malo toplije.

Jutarnja temperatura biće od -4 do 0, najviša dnevna od 9 do 13 stepeni, saopštio je RHMZ.

Duvaće slab i umeren, u južnom Banatu krajem dana povremeno jak, jugoistočni vetar.

U Novom Sadu će jutro biti hladno sa slabim mrazem. Tokom dana biće pretežno sunčano i malo toplije. Jutarnja temperatura biće oko 0, najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dnevna oko 12 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 20. marta, u četvrtak ce preovlađivati oblačno i hladnije, na severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. Padavine ce biti slabog intenziteta. U petak jutro oblačno još ponegde sa kišom, u planinama sa snegom, tokom dana razvedravanje i malo toplije.

Od subote do kraja perioda pretežno sunčano i osetno toplije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUNCE ĆE BITI JAČE OD OBLAKA! Danas toplije, najviša dnevna 13 stepeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2019

Od subote do kraja perioda pretežno sunčano i osetno toplije..U Srbiji će danas biti hladno jutro sa slabim, pri tlu ponegde i umerenim mrazem, a tokom dana biće pretežno sunčano i malo toplije...Jutarnja temperatura biće od -4 do 0, najviša dnevna od 9 do 13 stepeni, saopštio je RHMZ...Duvaće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Sutra oblačno, mestimično slaba kiša, na planinama sneg

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Mar.2019

U Srbiji će sutra preovladavati oblačno vreme, na severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično sa slabom kišom, na planinama sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Jutarnja temperatura kretaće se od minus jedan do četiri, najviša dnevna od šest do 12 stepeni Celzijusa...Duvaće...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.