Ujutru mraz, tokom dana promenljivo oblačno, temperatura do 8 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2023, 04:27

Ujutru mraz, tokom dana promenljivo oblačno, temperatura do 8 stepeni

U Srbiji ujutru malo hladnije, uz slab do umeren mraz, a u toku dana promenljivo oblačno, uz kraće sunčane intervale.

Kratkotrajan sneg očekuje se uveče na severu Srbije, a u toku noći i u ostalim krajevima.

Najniža temperatura od -6 do 1, a najviša od 3 do 8 stepeni. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni, tokom noći u skretanju na severozapadni i u pojačanju.

U Novom Sadu ujutru slab mraz, u toku dana promenljivo oblačno, a kratkotrajan sneg >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << očekuje se uveče.

Najniža temperatura od -4 do -1, a najviša oko 6 stepeni.

Vetar slab, zapadni i jugozapadni, u toku noći u skretanju na severozapadni i u pojačanju.

U Srbiji u utorak promenljivo i vetrovito - duvaće jak i olujni severozapadni vetar, a smenu sunčanih i oblačnih intervala pratiće povremeni kratkotrajni pljuskovi kiše i snega.

U sredu promenljivo, uglavnom suvo i malo toplije sa maksimalnom temperaturom od 7 do 12 stepeni, a mešovite padavine ponovo se očekuju u toku noći i u četvrtak tokom dana, uz pad temperature.

U Vojvodini, istočnoj Srbiji i na planinama i dalje će biti vetrovito, uz umeren i jak severozapadni vetar.

U petak i za vikend nastavak perioda sa učestalim prolaznim naoblačenjima sa susnežicom i snegom, a maksimalna temperatura će biti u padu i u intervalu od 0 do 5 stepeni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.