Uhapšen bivši policajac osumnjičeni za ubistvo Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Mar.2022, 09:57

Uhapšen bivši policajac osumnjičeni za ubistvo Novom Sadu

Bivši policajac Dalibor Bogdanović Boća (44), osumnjičeni za ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27) iz Novog Sada kada je ranjen Goran Kovačević Goranac (47) u Cankarevoj ulici u Novom Sadu 2. septembra prošle godine sinoć se predao policiji. Kako nezvanično saznajemo Boća je sam došao u policiju i predao se, inače za njim je bila raspisana interpolova poternica, a kako nezvanično saznajemo Boća je u policiju došao sam bez advokata.

Podsetimo, policija je za Boćom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << raspisala poternicu, zbog postojanja osnova sumnje da je organizovao pokušaj ubistva Gorana Kovačevića Goranca.

U pucnjavi u kojoj je ispaljeno 15 metaka ubijen je Gorančev telohranitelj mma borac Uroš Stefanović dok je Goranac ranjen u ruku, nakon ove likvidacije uhapšeno je 13 ljudi u spektakularnoj akciji policije, a pronađeni su i dnk tragovi u automobilu iz kog je izvršen napad.

Tužilaštvo je saopštilo da je zajedničkim radom sa MUP rasvetljeno ubistvo i da se za neposrednim izvršiocima traga zbog krivičnog dela teško ubistvo koje je kažnjivo kaznom zatvora od najmanje 10 godina do doživotnog zatvora.

Podsetimo, Boći se zajedno sa još četvoricom sudi zbog otmice Gorana Cvijetića iz Budisave 2017. godine, a već nekoliko puta bio je na meti napadača i teško je povređen u maju 2019. godine kada mu je nakon eksplozije bombe postavljene pod njegov automobil amputiran deo noge.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predao se bivši policajac Boća zbog ubistva MMA borca u Novom Sadu

Izvor: Luftika.rs, 10.Mar.2022

Bivši policajac Dalibor Bogdanović Boća (44), koji se osumnjičen kao nalogodavac napada u kom je ubijen MMA borac Uroš Stefanović, a ranjen Goran Kovačević Goranac, predao se sinoć policiji u Novom Sadu.. Policija je po nalogu tužilaštva raspisala potragu za Bogdanovićem zbog sumnje da je...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.