Izvor: Luftika.rs, 10.Mar.2022, 09:58

Predao se bivši policajac Boća zbog ubistva MMA borca u Novom Sadu

Bivši policajac Dalibor Bogdanović Boća (44), koji se osumnjičen kao nalogodavac napada u kom je ubijen MMA borac Uroš Stefanović, a ranjen Goran Kovačević Goranac, predao se sinoć policiji u Novom Sadu.
Policija je po nalogu tužilaštva raspisala potragu za Bogdanovićem zbog sumnje da je organizovao pokušaj likvidacije Gorana Kovačevića u Novom Sadu, piše portal Nova.rs.
Naime, u pucnjavi u kojoj je ispaljeno 15 metaka ubijen je Gorančev prijatelj Uroš Stefanović, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je Goranac ranjen u ruku.
Tužilaštvo je saopštilo da je zajedničkim radom sa MUP rasvetljeno ubistvo i da se za neposrednim izvršiocima traga zbog krivičnog dela teško ubistvo, koje je kažnjivo kaznom zatvora od najmanje deset godina ili doživotnim zatvorom.
Ko je bivši policajac, Čankov telohranitelj i Vošin bezbednjak koga su 3 puta pokušali da ubiju?

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle više od pola godine u bekstvu Boća se predao policiji, sumnjiči se za ubistvo MMA borca

Izvor: Radio 021, 10.Mar.2022

Bivši policajac Dalibor Bogdanović Boća osumnjičen za pucnjavu u kojoj je ranjen Goran Kovačević Goranac, a ubijen MMA borac Uroš Stefanović predao se sinoć policiji, saznaje 021.rs.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.