Izvor: Blic, 19.Maj.2017, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIČKO KOLO NA VRHU KATEDRALE Dok su maturanti slavili, jedan Novosađanin je igrao NA 50 METARA VISINE (VIDEO)

Nekoliko hiljada maturanata srednjih škola proslavljalo je danas širom Srbije, ali u Novom Sadu slavljenje je dostiglo i druge visine, javlja "Radio 021".

Naime, po završetku "Plesa maturanata", dok se sa razglasa puštalo "Užičko kolo", na Katedrali je zaplesao radnik-alpinista.

Na Trgu slobode se nakon održanog maturantskog plesa još izvesno vreme puštala muzika, a najviše aplauza nisu dobili svršeni srednjoškolci nego radnik-alpinista koji se na svoj način >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uključio u celu manifestaciju.

On je, dok je radio na popravkama Katedrale (Crkve imena Marijinog) u jednom trenutku zaigrao uz zvuke "Užičkog kola" i za to dobio aplauz svih koji su ga videli sa Trga, prenosi "Radio 021".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.