U toku uknjižba objekata Mitrosa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2014, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku uknjižba objekata Mitrosa

Radna grupa koju je formirao gradonačelnik Sremske Mitrovice do sada je rešila većinu spornih imovinsko-pravnih pitanja koja su kočila prodaju nekadašnjeg giganta u klaničnoj industriji "Mitros" u stečaju.

Od kako je u avgustu započet postupak upisa objekata na lokaciji ovog preduzeća, do sada je uknjiženo osam najvećih objekata, saopšteno je u resornoj gradskoj upravi.

"To znači da je trenutno 25 od ukupno 37 objekata upisano u javne knjige. Podsećamo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pre pomenutog postupka 60% objekata nije imalo rešeno imovinsko-pravno pitanje što je bila prepreka za prodaju 'Mitrosa' zainteresovanim inostranim kupcima", izjavio je Vladimir Petković, načelnik GU za urbanizam, komunalne i inspekcijske poslove.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.