U susret Vaskrsu: Ugroženim i višedetnim porodicama podeljena pomoć

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2021, 07:29

U susret Vaskrsu: Ugroženim i višedetnim porodicama podeljena pomoć

Na Veliki četvrtak, a u susret Prazniku nad praznicima - Vaskrsenju Hristovom, s blagoslovom Episkopa bačkog dr Irineja Bulovića, Dobrotvorna ustanova Eparhije bačke "Vladika Platon Atancković" je podelila pakete sa prehrambenim i konditorskim proizvodima višedetnim i ugroženim porodicama.

"Akcija deljenja paketa je realizovana u saradnji sa sveštenicima grada Novog Sada, a u pripremi paketa su učestvovali srednjoškolci i studenti, koji su imali motiv da svoju ljubav prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Bogu i bližnjem pokažu na delu kroz volonterski rad u Dobrotvornoj ustanovi Eparhije bačke, što svedoči o plodonosnom radu veroučitelja i katiheta na časovima veronauke u osnovnim i srednjim školama", navodi se u saopštenju Dobrotvorne ustanove.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.