U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji 95 novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2021, 11:20

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji 95 novozaraženih

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji u poslednja 24 sata potvrđeno je 95 novih slučajeva korona virusa, a iz izolacije je izašlo 13 osoba, saopšteno je iz Kriznog štaba opštine Kosovska Mitrovica.

Od posledica korona virusa preminula je jedna osoba iz opštine Zvečan, prenosi Kosovo onlajn.

Najnoviji izveštaj se odnosi na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 200 rezultata koji su stigli u Zavod za javno zdravlje u Severnoj Mitrovici.

Najviše novoobolelih je u Severnoj Mitrovici - 38 i Zvečanu - 15 . U Leposaviću je 11 pozitivnih, a u Zubinom Potoku šest.

U opštinama južno od Ibra zabeleženo je 25 novih slučaja zaraze i to u Gnjilanu 11, u Kosovskoj Kamenici 6, Prilužju 5, i u Štrpcu 3.

Trenutan broj aktivnih slučajeva je 498, a od početka epidemije registrovan je ukupno 4.291 slučaj zaraze korona virusom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Brčkom 13 novih slučajeva korone

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Feb.2021

BRČKO - U Brčkom je registrovano 13 novih slučajeva virusa korona među 66 analiza urađenih u posljednja 24 časa, saopšteno je iz Štaba distrikta za zaštitu i spasavanje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.