U planu izgradnja bazena, akva parka i velnesa na Paliću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2018, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U planu izgradnja bazena, akva parka i velnesa na Paliću

Na obali Palićkog jezera, kod muškog štranda, u planu je izgradnja kompleksa otvorenih i zatvorenih bazena, sa običnom i termalnom vodom, akva parkom i velnes centrom, a gradonačelnik Subotice Bogdan Laban kaže da će do kraja meseca biti raspisana javna nabavka za prvu fazu.

Laban je rekao da prva faza, vredna 320 miliona dinara, podrazumeva građevinske i mašinske radove.

Naredne godine za tu investiciju biće izdvojeno još 600 miliona dinara zajedničkih sredstava >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Grada, Pokrajine i Republike, a kako je prenela Radio-televizija Vojvodine, Laban kaže da je cilj da novi kompleks bude u rangu sličnih objekata u susednoj Mađarskoj.

"Time ćemo dovesti veći broj turista, raditi na tome da turisti ne ostanu samo dan ili dva na Paliću, nego da produžimo njihov boravak za bar još jedan dan. To će mnogo značiti gradu Subotici i našem daljem razvitku", naglasio je Laban.

Ova investicija, ali i druga kapitalna ulaganja u Subotici bila su, između ostalog, tema jučerašnje sednice Skupštine grada, na kojoj su odbornici razmatrali realizaciju prošlogodišnjeg i rebalans ovogodišnjeg budžeta.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.