U četvrtak počinje Zimzolend (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2022, 17:15

U četvrtak počinje "Zimzolend" (AUDIO)

U četvrtak na Trgu slobode počinje manifestacija Novosadski zimzolend, koju organizuje kompanija Ninamedia. Manifestacija će trajati do 28. decembra, a prazničnu atmofseru upotpuniće bogat kulturno-umetnički program.

Dvadeset osam decembarskih dana u programu Zimzolenda uživaće i deca i odrasli. Manifestacija svake godine privuče veliki broj posetilaca iz drugih gradova Srbije, zemlje i regiona. Zbog toga Zimzolend ima podršku Turističke organizacije Novog Sada, kaže portparolka TONS-a Željana Rudić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Miris cimeta i kuvanog vina, raspevana jelka – šta donosi drugi Novosadski zimzolend

Izvor: Luftika.rs, 30.Nov.2022, 10:22

U Manifestaciji „Novosadski zimzolend“ od sutra (1.12) na Trgu slobode moći će da uživaju Novosađani, ali i svi oni koji taj grad posete do 28. decembra.. Zimzolend, koji se u Novom Sadu održava drugu godinu, nastao je po ugledu na najlepše božićne pijace u Evropi, a i ove godine organizuje...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.