U Žablju održane radionice o karvingu i pisanju radne biografije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2014, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Žablju održane radionice o karvingu i pisanju radne biografije

Udruženje Prevent iz Novog Sada i ove godine u opštini Žabalj realizuje projekat „Mladi su izvor energije“ čiji je cilj da mladima ponudi razne aktivnosti i zanimljive edukacije koje izlaze iz okvira formalnog obrazovanja.

U ponedeljak 15. decembra održane su dve radionice za učenike i učenice srednje škole „22. oktobar“. Prva radionica bila je o karvingu, tehnici rezbarenja voća i povrća. Mladima je predstavljena ova tehnika kroz prezentaciju, fotografije i praktičan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rad. Radionicu je vodio Saša Maleš, majstor karvinga.

Tema druge radionice bilo je pisanje radne biografije. Na praktičnom primeru maturantima i maturantkinjama predstavljeni su elementi radne biografije, način na koji se popunjava, a upoznati su i sa sličnostima i razlikama motivacionog i propratnog pisma koja se šalju prilikom apliciranja.

Projekat „Mladi su izvor energije“ finansijski je podržalo Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, a sprovodi ga Udruženje Prevent u opštinama Žabalj i Titel. Mladi iz ove dve opštine imali su priliku da pohađaju kurs fotografije, kurs španskog jezika, da učestvuju na Čuruškoj regati, da prisustvuju radionicama dekupaža, radionicama na teme volonterizma i mobilnosti mladih, psihoaktivnih supstanci, organizovan je Golf dan, turniri u sportskom ribolovu, malom fudbalu i košarci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.