U Pančevu otvoren osmi Sajam sporta za najmlađe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2024, 16:02

U Pančevu otvoren osmi Sajam sporta za najmlađe

U organizaciji Sportskog saveza Pančevo, u sklopu manifestacije Evropska nedelja sporta, danas je, osmi put održana manifestacija "Sajam sporta u gradu sporta 2024", koja ima za cilj prezentaciju sportskih disciplina deci predškolskog i mlađeg uzrasta od 1. do 4. razreda.
Posebnu pažnju posetilaca privukao je štand Agencije za bezbednost saobraćaja, kao i srpskog automobiliste na kojem su postavljeni simulator vožnje, super sportski automobil, kao i poligon za decu sa ciljem edukacije o bezbednosti saobraćaja.
Vršilac dužnosti direktora Agencije za bezbednost saobraćaja (ABS) Branko Stamatović poručio je da što se tiče aktivnosti koje Agencija sprovodi, jeste da razgovor sa decom o bezbednom učestvovanju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SVAŠTA SU NAUČILI: Deca u Pančevu uživala na Borkovićevom štandu na Sajmu sporta! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Maj.2024

Danas je u sklopu manifestacije Evropska nedelja sporta u Pančevu održan Sajam sporta pod nazivom „Sajam sporta u gradu sporta“. Ova manifestacija je okupila veliki broj posetilaca, a posebnu pažnju je privukao štand najboljeg srpskog i Balkanskog automobiliste svih vremena, Dušana Borkovića,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.