U Novom Sadu počela izgradnja još 438 stanova za pripadnike snaga bezbednosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2020, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Novom Sadu počela izgradnja još 438 stanova za pripadnike snaga bezbednosti

U okviru Projekta izgradnje stanova za pripadnike službi bezbednosti, danas je započeta izgradnja još 438 stanova u Novom Sadu, a ukupna ugovorena vrednost radova na izgradnji ovih stanova iznosi 1.845.130.907 dinara (bez PDV-a), saopšteno je iz Vlade Srbije.

"Ovo predstavlja početak Ib ("prva b") faze Projekta izgradnje stanova za pripadnike službi bezbednosti. U Ib fazi planirana je izgradnja oko 6.400 stanova u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Kraljevu i Vranju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << U Novom Sadu, u Ib fazi planira se izgradnja ukupno 1.424 stambene jedinice", navedeno je u saopštenju.

Napominje se da se u okviru Ia ("prva a") faze projekta, koja je tokom 2019. godine započeta u Vranju, Nišu, Kragujevcu, Kraljevu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici, za pripadnike službi bezbednosti gradi se 1.530 stanova.

"U novosadskom naselju Jugovićevo, u Ia fazi projekta u toku je izgradnja 548 stanova za pripadnike službi bezbednosti", kaže se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Novom Sadu počela izradnja još 438 stanova za pripadnike službi bezbednosti

Izvor: Danas, 22.Jan.2020

U Novom Sadu je danas, u okviru Projekta izgradnje stanova za pripadnike službi bezbednosti, počela izgradnja još 438 stanova, a vrednost tih radova bez PDV-a iznosi 1,84 milijarde dinara.

Nastavak na Danas...

Izgradnja stanova u Ovči za izbegle u junu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2020, 12:37

Raspisivanje nabavke za izbor izvođača radova na izgradnji 250 stanova u Ovči, namenjenih izbeglima iz BiH i Hrvatske, očekuje se u narednih deset dana, dok je početak izgradnje planiran za jun...Nabavka će biti objavljena na sajtu Jedinice za upravljanje projektima u javnom sektoru www.piu.rs,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.