Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2023, 08:23

Tvorac Chat GPT-a na saslušanju pred Senatom, umesto senatora govorila veštačka inteligencija

Sem Altman, generalni direktor kompanije "OpenAI" koja je razvila Chat GPT, pojavio se na saslušanju pred američkim Senatom i pozvao zakonodavce da što pre regulišu razvoj i upotrebu veštačke inteligencije. Istakao je da procvat tehnologije za čovečanstvo može biti novi "trenutak štamparske mašine", ali onaj koji zahteva bezbednosne mere.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tvorac Chat GPT-a na saslušanju pred Senatom, umesto senatora govorila veštačka inteligencija (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Maj.2023

Sem Altman, generalni direktor kompanije “OpenAI” koja je razvila Chat GPT, pojavio se na saslušanju pred američkim Senatom i pozvao zakonodavce da što pre regulišu razvoj i upotrebu veštačke inteligencije. Istakao je da procvat tehnologije za čovečanstvo može biti novi “trenutak štamparske...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.