Trijumf stonoteniserki Voše nad Zvezdom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trijumf stonoteniserki Voše nad Zvezdom

Možda i neizvesnije nego što i konačnih 4-2 govori, Vojvodina zabeležila najvažniju pobedu u ovoj sezoni, kojom je izborila status Superligaša i naredne godine.

Meč je odlično počeo za Novosađanke, pošto je Dimanićeva sa maksimalnih 3-0 bila bolja od Milane Gajić.

Potom je usledilo pet mečeva koji su završeni nakon pet setova.

Izjednačenje Beograđankama donosi Ana Aleksandrić u duelu sa Emilijom Tiragić, da bi zatim Gordana Zečević uprkos >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izgubljenom prvom setu u kojem osvojila samo 3 poena, dobila naredna tri protiv Marije Stajić, donevši prednost svojoj ekipi.

Zvezda se ponovo vraća u meč, pobedom Aleksandrićeve u duelu sa Dimanićevom za ukupnih 2-2.

Usledile su dva trijumfa domaćih u kojima su Zečevićeva i Tiragićeva bile bolje od Gajićeve i Stajićeve, za konačnih Vojvodina – Zvezda 4-2.

Vojvodina je ovim trijumfom obezbedila Sueprligaški status, dok će se eikpa Crvene Zvezde u poslednje tri utakmice boriti za opstanak u domaćem šampionatu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.