Summer3p festival od 26. do 28. jula na Paliću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Summer3p festival od 26. do 28. jula na Paliću

Sedamnaesti "Summer3p" festival biće održana od 26. do 28. jula na atraktivnoj lokaciji Muškog štranda kraj Palićkog jezera i predstaviće poznata imena svetske elektro scene i bogat prateći program.

Čuveni producent, di-džej i muzičar, osnivač kultne i veoma uticajne izdavačke kuće "Mo'Wax", Džejms Lavel, nastupiće kao najveća zvezda 17. "Summer3p" festivala 26. jula, a dan ranije u okviru 26. Festivala evropskog filma Palić, u bioskopu "Abazija" biće projekcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << filma "The Man From The Mo'Wax" upravo o njegovom životu i radu.

Gostovanje eminentnog engleskog producenta, osnivača legendarnog projekta UNKLE, rezultat je saradnje Festivala evropskog filma Palić i "Summer3p"-a.

Iste večeri nastupiće i iskusni mađarski DJ Davko, dok će sutradan, 27. jula, cenjeni francuski DJ Mat Sasari predstaviti svoju atraktivnu viziju tehna i tek-hausa.

Nakon njega nastupiće Nik Rivrs, italijanski DJ sa australijskom adresom, osnivač brenda "WeLove" - izdavačke kuće, agencije i serijala uspešnih žurki.

"Summer3p" će predstaviti najbolju selekciju lokalnih DJ-eva: Chrono aka Daltonist, Migaž, Ascaloon, Hansol b2b No Else, Andy Dee i Neomodern.

"Nakon 16 godina na termalnom bazenu, 17. izdanje Summer3p festivala promeniće lokaciju. Trenutno je bazen gradilište i do povratka na staru lokaciju, Summer3p će se održati na Muškom štrandu na obali jezera kod nekadašnjeg ulaza na termalni bazen. Produkcija i koncept ostaju nepromenjeni: dnevni program, noćni program, radionice, sport, muzika i popularni Porodični dan", kaže Oliver Tomić u ime organizatora.

On skreće pažnju na Lavelovo gostovanje i dokumentarac o njegovom turbulentnom životu koji je izuzetno živopisan i zanimljiv, kao i da će prvi put ima DJ zvezdu iz Francuske (Mat Sasari).

"Bez obzira na sve izazove sa kojima se suočavamo, odlučili smo da nastavimo u istom ritmu vođeni misijom da predstavljamo savremene muzičke svetske trendove, čemu u prilog najbolje govori cena ulaznice koja je za sličan tip dešavanja u našoj zemlji znatno skuplja", istakao je Tomić i dodao da im grad Subotica pruža podršku da istraju i nastave u duhu "Anti Šund Corporation - Education For The Nation".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.