Štrajk u beogradskom distributivnom centru Pošte, novosadski poštari ne nose pošiljke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2019, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk u beogradskom distributivnom centru Pošte, novosadski poštari ne nose pošiljke

Radnici distributivnog centra Pošte Srbije u Zemunu stupili su u štrajk, a kao javlja RTS, zaposleni se nalaze na svojim radnim mestima, ali ne vrše isporuke.

Kako se navodi, građani mogu predati svoje pošiljke u filijalama, ali im se ne može garantovati vreme isporuke.

Novosadski portal 021 prenosi da su poštari u Novom Sadu potpuno obustavili rad, jer, kako ističu, njihovi zahtevi, čije je ispunjenje obećano još u martu ove godine kada su tražili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << povećanje plate, nisu ispunjeni.

Tomislav Mandić, glavni poverenik Samostalnog sindikata poštanskih radnika za Novi Sad, tvrdi da Vlada Srbije nije ispoštovala ni 30 odsto postignutog dogovora i da su zato prinuđeni da ponovo stupe u štrajk.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.