Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 31.Maj.2023, 16:00

Stefan Karić pušten iz pritvora: Oglasio se njegov advokat

Nataša Šavija danas je dala iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Rumi, a ubrzo nakon toga, Stefan Karić koji je optužen da ju je brutalno pretukao, pušten je iz pritvora u kome se nalazio od 3. maja. Kako prenose mediji, Šavija je u tužilaštvu rekla da ju je Karić prvo ošamario, pa udario pesnicom. Istakla je takođe […]
Vest Stefan Karić pušten iz pritvora: Oglasio se njegov advokat objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASILA SE ŠAVIJA NAKON ŠTO JE STEFAN KARIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA Prvi put progovorila o njihovoj vezi: "Bili smo zajedno, sad se plašim"

Izvor: Blic, 31.Maj.2023

Stefan Karić pušten je iz pritvora u Sremskoj Mitrovici, gde je bio od 3. maja nakon što ga je Nataša Šavija optužila da ju je pretukao.

Nastavak na Blic...

PRVO OGLAŠAVANJE STEFANA KARIĆA NAKON ŠTO JE PUŠTEN IZ PRITVORA: Evo šta je objavio

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023

Poručio je ovo?..Stefan Karić je danas pušten iz pritvora u kom je bio skoro mesec dana zbog optužbi starlete Nataše Šavije da ju je pretukao...Njegov otac se oglasio za medije O ČEMU MOŽETE PROČITATI DETALJNIJE KLIKOM OVDE...Za medije se oglasio i Stefanov advokat koji je potvrdio da je Karić...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.