PRVO OGLAŠAVANJE STEFANA KARIĆA NAKON ŠTO JE PUŠTEN IZ PRITVORA: Evo šta je objavio

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 18:03

PRVO OGLAŠAVANJE STEFANA KARIĆA NAKON ŠTO JE PUŠTEN IZ PRITVORA: Evo šta je objavio

Poručio je ovo?

Stefan Karić je danas pušten iz pritvora u kom je bio skoro mesec dana zbog optužbi starlete Nataše Šavije da ju je pretukao.

Njegov otac se oglasio za medije O ČEMU MOŽETE PROČITATI DETALJNIJE KLIKOM OVDE.

Za medije se oglasio i Stefanov advokat koji je potvrdio da je Karić pušten, te otkrio detalje O ČEMU MOŽETE PROČITATI DETALJNIJE KLIKOM OVDE.

Stefan je ugasio svoj profil na Instagramu, za vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pritvora, ali ga je ponovo aktivirao po izlasku, te je objavio i prvi stori.

Kako se vidi na videu, Stefan vozi po gradu,a u pozadini ide pesma "Riblje Čorbe", "Lutka sa naslovne strane".

- Ti si savršenstvo bez mane, ti si deo momačkih snova, ti si lutka sa naslovne strane i treba ti lova - čula se pesma u kolima.

Da li je ovo poruka nakon izlaska iz pritvora ili slučajna pesma na radiju, ostaje nam da saznamo.

Podsetimo, Šavija se takođe oglasila za medije te poručila da Karić zaslužuje doživotnu zatvorsku kaznu, kao i da će morati da ide na još operacija.

- Karić je za doživotnu. Nije me ubio odmah, a realno je mogao da me ubije. Nemam reči. Ako ne bude optužen, ja ću ovim da se bavim doživotno. Da neko tako nešto uradi, da mi ovako slomi jagodičnu kost - rekla je Nataša, koja je upitala ko je to Stefan Karić da njoj presudi.

- Ako sam loš čovek, meni će Bog da presudi - dodala je Šavija za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSMAN KARIĆ DOBIO OTKAZ NA PINKU ZBOG STEFANA? Zadrugari dobili važno saopštenje produkcije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023

Došlo je do promena!..Produkcija Zadruge poslala je obaveštenje za zadrugare, a odnosi se na održavanje radio emisije "Amnezija"...Naime, tu emisiju je vodio Osman Karić, koji se sada nije pojavio, već je vođenje preuzeo Marko Janjušević Janjuš...- Dragi zadrugari, sada je vreme da počne današnja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Sandra Rešić među prvima čula Stefana Karića po izlasku iz pritvora - otkrila SVE DETALJE razgovora: "Osman me je pozvao na ručak"

Izvor: Blic, 31.Maj.2023

Bivši rijaliti učesnik Srefan Karić nakon skoro mesec dana izašao je iz pritvora, a jedna od prvih osoba sa kojom se čuo je pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić, koja je sada otkrila detalje njihovog razgovora.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.