Status kvo u Rok bastionu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Status kvo" u Rok bastionu

NOVI SAD - u novootvorenom "Rok bastionu", na petrovaradinskoj tvrđavi, u subotu uveče nastupiće rok grupa „Status Kvo".

U petak će na istom mestu svirati grupa "Atomsko skloište". Novi koncertni prostor nalazi se na mestu stare kasarne ispod Jelisavetinog bastiona i može da primi oko 5.000 ljudi.

"Želja nam je da rok muzici vratimo stari sjaj. „Status Quo", „Nazareth" i „Uriah Hip" su strani bendovi koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << preko leta svirati za novosadsku publiku. Biće zastupljeni i domaće grupe", - izjavio je Maksa Ćatović, muzički menadžer.

„Rock bastion" će pružiti šansu mladim bendovima da pokažu šta znaju. Cilj nam je da privučemo što više mladih, neafirmisanih muzičara. Zainteresovani bendovi mogu da pošalju svoju autorsku muziku u mp3 formatu na i- mejl info@rockbastion.rs , dodao je on.

Zanimljivo je da i ljubitelji roka na istu adresu mogu slati predloge koga bi želeli da čuju i vide u ovom bastionu.

Ulaznica za "Atomsko sklonište" košta 1.000 dinara, dok će za „Status Quo" koštati 1.200 dinara. Karte za oba dana su u preprodaji i koštaju 1.700 dinara, a mogu se kupiti u Bilet Servisu, knjižarama IPS -a, a na sam dan svrke u „Rock bastionu".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.