„Status Quo“ i „Atomci“ na Tvrđavi

Izvor: Blic, 02.Jul.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Status Quo“ i „Atomci“ na Tvrđavi

Rok bend „Status Quo" nastupiće u subotu uveče u novootvorenom „Rock bastionu" na Petrovaradinskoj tvrđavi. Koncert britanskog benda, prema rečima organizatora, označiće i „početak misije koja će imati cilj da vrati rok na muzičku scenu".

Ideja projekta je potekla od muzičkog menadžera Makse Ćatovića, koji kaže da je dolazak benda „Status Quo" samo početak vrelog muzičkog leta na Tvrđavi.

- Ideja nam je da vratimo rok na scenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i među ljude. Pored bendova kao što su „Status Quo", „Nazareth" i „Uriah Hip", tokom leta u „Rock bastionu" će se moći čuti i domaći bendovi. Već u petak svirati „Atomsko sklonište" - izjavio je Ćatović.

Kako je istakao, svirke poznatih bendova će poslužiti da se „okupe i prebroje" svi ljubitelji tvrđeg zvuka koji su poslednjih godina, pod najezdom popa i turbo-folka, marginalizovani.

- „Rock bastion" će takođe pružiti šansu mladim neafirmisanim bendovima da pokažu šta znaju. Cilj nam je da izvučemo klince iz garaža i podruma u kojima vežbaju i da ih stavimo pred publiku. Svi zainteresovani bendovi mogu da pošalju svoju autorsku muziku u mp3 formatu na i- mejl info@rockbastion.rs i imaće šansu da zasviraju u „Rock bastionu" - rekao je Ćatović. Na istu adresu mogu se slati i predlozi koga bi ljubitelji roka želeli da čuju u „Rock bastionu". Novi koncertni prostor nalazi se na mestu stare kasarne ispod Jelisavetinog bastiona i može da primi oko 5.000 ljudi. Ulaznica za petak uveče staju 1.000 dinara, dok će cena karte za „Status Quo" koštati 1.200 dinara. Za oba dana karte u preprodaji koštaju 1.700 dinara i mogu se kupiti u knjižarama IPS -a, „Bilet servisu" i na dan svrke u „Rock bastionu".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Status kvo" u Rok bastionu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2008, 12:37

NOVI SAD - u novootvorenom "Rok bastionu", na petrovaradinskoj tvrđavi, u subotu uveče nastupiće rok grupa „Status Kvo"...U petak će na istom mestu svirati grupa "Atomsko skloište". Novi koncertni prostor nalazi se na mestu stare kasarne ispod Jelisavetinog bastiona i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.