Stanari Dositejeve 11 u Novom Sadu ostali bez zidova, smešteni u hotel

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanari Dositejeve 11 u Novom Sadu ostali bez zidova, smešteni u hotel

Zid kuće u Dositejevoj 11 u Novom Sadu srušio se juče, nakon što je investitor koji gradi zgradu na susednoj parceli krenuo sa kopanjem temelja.

Izvođač radova je, prema svedočenju stanara, krenuo sa rušenjem kuće broj 9 usled čega je oštećen zid.

Stanari kuće koji su morali da beže usled obrušavanja zida smešteni su, zahvaljujući Gradu, u jedan novosadski hotel, a očekuje se da investitor danas predstavi trajnije rešenje.

Ubrzo po rušenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zida su došle nadležne inspekcije i policija koji su obezbedili prostor i zapečatili ulaz u kuću, a jutros su lokaciju obezbeđivale komunalna i redovna policija.

Mediji prenose da je izvođač radova "Euroinvest" krenuo sa rušenjem kuće, iako je investitoru "Astra planu" građevinska dozvola za taj posao odbijena.

Investitor je planirao da napravi zgradu sa 29 stanova i 17 garažnih mesta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stanari u Novom Sadu ostali bez zidova

Izvor: BKTV News, 16.Avg.2018

Zid kuće u Dositejevoj 11 u Novom Sadu srušio se juče, nakon što je investitor koji gradi zgradu na susednoj parceli krenuo sa kopanjem temelja...Izvođač radova je, prema svedočenju stanara, krenuo sa rušenjem kuće broj 9 usled čega je oštećen zid...Rojters piše o našem Muji: Živahan je...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.