Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Apr.2023, 13:42

Šta o uređenju Šodroša kažu oni koji svaki dan provode tamo? Kajak kanu klub „Liman“ već decenijama uči Novosađane da plove Dunavom (VIDEO)

Sedmog maja na adresi kajak kanu kluba „Liman“ održaće se tradicionalno takmičenje u kajakaštvu na kome će učestvovati mnoštvo ekipa iz Srbije, ali i nekoliko ekipa iz regiona. Milan Borišev, predsednik kajak kanu kluba „Liman“ i bivši reprezentativac Srbije u ovom sportu, je za Gradske info govorio o značaju ovakvih turnira za mlade kajakaše iz […]
Vest Šta o uređenju Šodroša kažu oni koji svaki dan provode tamo? Kajak kanu klub „Liman“ već decenijama uči Novosađane da plove Dunavom (VIDEO) objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.