Srušio se medicinski helikopter u Portugalu, svi poginuli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2018, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se medicinski helikopter u Portugalu, svi poginuli

U planinskoj oblasti u blizini Porta, drugog najvećeg grada u Portugalu, protekle noći srušio se helikopter sa četiri osobe, a strahuje se da su svi poginuli.

Portugalska služba za hitnu pomoć INEM saopštila je da je operacija spasavanja u toku, ali da helikopter još nije pronađen, prenosi Rojters.

Državna televizija RTP i dnevni list "Korejo de Manja" javljaju da se helikopter srušio, pri čemu su poginula dva pilota, medicinska sestra i lekar, koji su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nalazili u letelici.

Helikopter INEM-a nestao je sinoć oko 18.30, nakon što je do bolnice u Portu prebacio 76-godišnjeg pacijenta sa srčanim problemima.

Helikopter se vraćao u bazu u Bragansi kada se srušio zbog loših vremenskih uslova, saopštio je INEM.

Portparol regionalne vatrogasno-spasilačke službe rekao je da oko 200 spasilaca traga za helikopterom, prenosi britanska agencija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U PORTUGALU Srušio se medicinski helikopter, četiri osobe poginule

Izvor: Blic, 16.Dec.2018

U planinskoj oblasti u blizini Porta, drugog najvećeg grada u Portugalu, protekle noći sruššio se helikopter sa četiri osobe, a strahuje se da su svi poginuli.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.