Specijalizovani bioskop za decu, prvi u Srbiji, ali i regiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2018, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalizovani bioskop za decu, prvi u Srbiji, ali i regiji

Kids Cinestar je novi koncept dečje bioskopske dvorane s toboganom i didaktičkim igrama ekskluzivno u CineStaru 4DX Novi Sad u Tržnom centru Big.

CineStar bioskopi od početka u Srbiju donose jako puno tehnoloških novosti, pa su s razlogom u rangu najmodernijih svetskih bioskopa. Pre nekoliko godina predstavili su nam prvu 4DX dvoranu opremljenu specijalnim sedištima koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, senzorima za intenzivne mirise, nalete vetra, vode, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << magle, mehurića, kao i neverovatnim svetlosnim efektima. Nedavno su prvi lansirali brzo on line plaćanje tj. plaćanje bioskopskih ulaznica kreditnim i debitnim karticama preko web stranice.

Najnoviji projekat CineStar Cinemas Kids Cinestar je bioskopska sala koja je u potpunosti dizajnirana i prilagođena deci. Mislilo se na sve, od velikog tobogana, kojim se deca spuštaju u bazen s lopticama, didaktičkih igara, vreća za sedenje do drugih, na prvi pogled, manje vidljivih, ali jednako važnih elemenata.

Kids CineStar sala će imati 48 kožnih udobnih sedišta sa držačima za piće i u potpunosti će biti child frendly, s modifikovanim nivoom zvuka, jačinom svetla i kraćim reklamama. Igranje u sali predviđeno je u periodu od 20 minuta pre početka filma. U prostoru za igru koji je odvojen ogradama, deca će izuvati svoje cipelice i odlagaće ih u posebne ormariće, pa je na taj način rešeno i pitanje higijene.

Ovim novim projektom, CineStar bioskopi će koncept "Family friendly cinema", koji neguju od početka, dići na još viši nivo, a najmlađim posetiocima će povezati dve stvari koje najviše vole – igranje i film.

"Filmska avantura u Kids Cinestar dvorani počinje igrom. CineStar Cinemas je oduvek bio i porodični bioskop i naša ponuda za decu je jako bogata od proslava rođendana u rođendaonicama, povoljnijih matine termina i porodičnih vikenda, do najnovije kartice Family Club koja nudi odlične pogodnosti i niže cene ulaznica za porodice, itd. Ideja s Kids dvoranom bila je da stvorimo prostor u našem bioskopu u kome će deca i roditelji uživati u magiji filmova u dvorani koja je dizajnirana specijalno za njih. Očekujemo jako puno upita za proslave rođendana u ovoj dvorani. Ovo je potpuno novi koncept koji smo razvili i prvo ćemo ga predstaviti u Srbiji, ali i u regiji. Nije zanemarljiva i blizina predivnog cafe bara odmah ispred dvorane, kao i toaletnog prostora, a sve je to nadohvat ruke, da roditeljima bude lakše", rekao je Zoran Savić, direktor CineStar Cinemas Srbija.

CineStar bioskopi posluju od 2015. u Vojvodini i prisutni su u gradovima Novi Sad, Pančevo i Zrenjanin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.