Smrdljiva bajka  21. decembra na renoviranoj Kamernoj sceni SNP-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2018, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Smrdljiva bajka" 21. decembra na renoviranoj Kamernoj sceni SNP-a

"Smrdljiva bajka", kao prva premijerna predstava na renoviranoj Kamernoj sceni SNP-a, biće izvedena u petak, 21. decembra, s početkom u 21.30. Reprizna izvođenja 22. decembra s početkom u 21.30 i 24. decembra s početkom u 20.30.

"Smrdljiva bajka" je priča o grupi beskućnika koji naseljavaju napuštenu fabriku. U potrazi za ljubavlju i smislom izmučeni, gladni i bolesni pokušavaju da na sebe skrenu pažnju nas – "kućnika".

U Drami su u toku probe za ovu predstavu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koja se radi po tekstu i u režiji Miroslava Momčilovića, a realizuje u koprodukciji Srpskog narodnog pozorišta i KIC "Mladost" iz Futoga.

Dramaturg je Nikolina Đukanović, scenograf je Ivana Jančić, kostimograf je Senka Ranosavljević, a muziku potpisuje Aleksandar Bahun.

Igraju: Radoje Čupić, Sonja Damjanović, Dušan Jakišić, Aleksandra Pleskonjić, Milan Kovačević, Sanja Mikitišin i Ljubiša Milišić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Momčilovićeva ’’Smrdljiva bajka’’ premijerno u Srpskom narodnom pozorištu

Izvor: Blic, 06.Dec.2018

Predstava ’’Smrdljiva bajka’’ rađena po tekstu i u režiji Miroslava Momčilovića premijerno će biti izvedena u petak 21. decembra u 21.30 časova na upravo renoviranoj Kamernoj sceni Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.