Skuplje parkiranje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skuplje parkiranje

NOVI SAD -JP „Parking servis„ na čelu sa direktorom Ivanom Ferkom, radi na dopunama i osavremenjivanju dosadašnjeg načina poslovanja ovog preduzeća.

Ekstra zona za parkiranje

Jedna od novina je nova, ekstra zona parkiranja u nekoliko ulica oko pešačke zone. Trenutno je situacija takva da se 12 ulica nalazi u crvenoj zoni parkiranja, gde je parkiranje ograničeno na period od 120 minuta sa cenom od 20 dinara na sat.

Polovina ovih ulica će se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uvrstiti u ekstra zonu. Između ostalih, biće to Bulevar Mihajla Pupina, ulice Ise Bajića i Ilije Ognjanovića, kao i parking na Bulevaru oslobođenja, kod Futoške pijace.

Nova cena parkiranja

U Novom Sadu cene parkiranja su najniže, te je neophodna reforma tarifnog sistema, odnosno definisanje ekstra zone, gde bi sat parkiranja koštao od 40 do 60 dinara. Novina će biti i dnevna parking karta, koja bi koštala između 80 i 100 dinara.

Po obodima grada 500 novih mesta

Neophodno je obezbediti prostor za parkiranje po obodu centra Novog Sada. Postoje 22 potencijalne lokacije za realizovanje ovog važnog projekta. Proširenje podrazumeva 500 novih mesta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.