Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Jul.2023, 13:19

Siniša Jokić: Dobili smo donaciju od 25.000 crepova, prema standardima koji su rađeni u Podgrađu saniraće se nastala šteta

NOVI SAD – Tokom današnjeg obilaska Petrovaradinske tvrđave i prilikom procene nastale štete, nakon razorne oluje koja je proteklih dana dva puta nanela štetu Novom Sadu, govorio je direktor Zavoda za zaštitu spomenika kulture Siniša Jokić. On je pričao o trenutnoj situaciji na Petrovaradinskoj tvrđavi, ali i o merama koje će se preduzeti. „Dobili smo […]
Vest Siniša Jokić: Dobili smo donaciju od 25.000 crepova, prema standardima koji su rađeni u Podgrađu saniraće se nastala šteta objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

VIDEO Gojković i Đurić u obilasku Petrovaradinske tvrđave: Sat je tu i biće tu još dugo sa nama

Izvor: Radio 021, 26.Jul.2023

Duga kasarna na Petrovaradinskoj tvrđavi pretrpela je najveću štetu prilikom nedavne oluje, zbog čega mora da se postavi više stotina kvadrata novog crepa.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.