Sedam sati čekaju teretna vozila na graničnom prelazu Bezdan, 6 na Šidu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2023, 07:46

Sedam sati čekaju teretna vozila na graničnom prelazu Bezdan, 6 na Šidu

Putevi Srbije apeluju na vozače da koriste zimske pneumatike, da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, te da poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu.

Poseban oprez savetuju za područje Zaječara, gde u tunelima na Đerdapskoj magistrali mestimično ima ledenica, koje su obeležene saobraćajnom signalizacijom.

Na auto-putu E-75, na deonici petlja Inđija - petlja Stara Pazova, u zoni naplatne stanice Stara Pazova ka Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u toku su radovi na rekonstrukciji naplatne stanice i odvijaće se do 15. maja uz odvijanje saobraćaja shodno privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Na deonici Petrovac na Mlavi Krepoljin zbog oštećenja kolovozne trake ka Krepoljinu usled klizišta saobraćaj za putnička vozila odvija se naizmeničnim propuštanjem. Zabranjen saobraćaj za teretna motorna vozila. Alternativni pravci iz smera Petrovca na Mlavi ka Kučevu, a iz smera Krepoljina ka Despotovcu.

Na deonici Ljig Mionica - zbog radova u naselju Banja Vrujci do 30. aprila saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na deonici Vrbas Savino Selo obustavljen je saobraćaja do 9. septembra zbog izgradnje podvožnjaka brze pruge Novi Sad Kelebija. Aleternativni pravac: preko Kule i Savinog Sela.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Bezdan, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 420 minuta.

Na prelazu Šid zadržavanje za teretna vozila je 360 minuta, na Batrovcima 240, na Horgošu 180 minuta.

Na prelazima Kelebija i Sremska Rača, na izlazima, teretna vozila čekaju 120 minuta, a na prelazima

Gradina i Preševo 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zbog snežnih padavina smanjeno ograničenje brzine na ovom delu auto-puta! Na graničnom prelazu Bezdan teretnjaci čekaju 8 sati

Izvor: Blic, 08.Feb.2023

Prema informacijama AMŠ, na graničnom prelazu Bezdan teretna vozila jutros na izlazu čekaju osam sati.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.