Sebiću srebro u finalu Svetskog kupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2019, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sebiću srebro u finalu Svetskog kupa

Prvog dana završnog turnira Svetskog kupa u streljaštvu, koji se održava u kineskom Putjenu, naš reprezentativac, Milenko Sebić, osvojio je srebrnu medalju i mali kristalni globus, u gađanju malokalibarskom puškom iz trostava.

Rekorder Srbije, posle trećeg mesta u kvalifikacijama, bio je odličan u finalu i posle prva dva stava, klečeći i ležeći, nalazio se na liderskoj poziciji. U trećem delu finala, jedino je mladi Čeh, Filip Nepejčal uspeo da pretekne Sebića i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa novim svetskim rekordom finala dođe do zlata.

Našem reprezentativcu ovo je najveći uspeh u karijeri, u drugom uzastopnom nastupu na završnom turniru Svetskog kupa i veliki podsticaj u borbi za olimpijsku kvotu naredne godine.

U narednim danima, za kristalne globuse u Putjenu, boriće se još i Andrea Arsović u disciplini vazdušna puška, odnosno Zorana Arunović, Jasmina Milovanović i Damir Mikec, u gađanju vazdušnim pištoljem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sebiću srebro na Svetskom kupu u Kini

Izvor: RTS, 19.Nov.2019

. Reprezentatiac Srbije Milenko Sebić osvojio je srebrnu medalju na finalnom turniru Svetskog kupa u kineskom Putjenu.

Nastavak na RTS...

Milenko Sebić osvojio srebro na startu finala Svetskog kupa

Izvor: Danas, 19.Nov.2019

Milenko Sebić je na sjajan način otvorio učešće srpskih strelaca na finalnom turniru Svetskog kupa u kineskom gradu Putjenu. On je prvog dana takmičenja osvojio srebrnu medalju u gađanju malokalibarskom puškom iz trostava (3 puta 40 metaka), saopštio je Streljački savez Srbije (SSS).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.