Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2020, 10:20

Sajam poslova i praksi „JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!”

Sajam poslova i praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta „ JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!” održaće se ove godine šesnaesti put, 2. i 3. novembra. Zbog epidemije virusa i bezbednosti učesnika i posetilaca, Sajam će se ove godine održati online.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Studenti mogu da nađu posao na više načina – Sajam prvi put u onlajn formatu

Izvor: RTS, 02.Nov.2020, 07:03

Sajam poslova i prakse "Kreiraj svoju budućnost", za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta održava se danas i sutra. Za 16 godina koliko postoji, prvi put je u onlajn formatu. . Na zajedničkom poslu su se ponovo našle dve organizacije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.