Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2023, 15:11

Renovirana hala Crvenog krsta u Petrovaradinu, donacija Marera Propertis-a (AUDIO)

U Industrijskom parku Pobeda u Petrovaradinu svečano je otvorena renovirana hala Crvenog krsta Novog Sada. Magacinski prostor, koji se prostire na hiljadu 600 kvadrata, kompanija Marera Propertis ustupila je na deset godina Crvenom krstu, donacijom kumulativne vrednosti od milion evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Investicija vredna milion evra: Otvoren distributivni centar Crvenog krsta u saradnji sa „Marera Properties“

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Maj.2023

NOVI SAD – U Novom Sadu danas je svečano otvoren distributivni centar Crvenog krsta Novog Sada, koji se nalazi u Industrijskom parku „Pobeda“ kojim raspolaže kompanija „Marera Properties“. Pomenuta kompanija renovirala je prostorije i ustupila ih novosadskom Crvenom krstu na korišćenje...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.