Redovan obilazak vojnika u Kopnenoj zoni bezbednosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2022, 14:01

Redovan obilazak vojnika u Kopnenoj zoni bezbednosti

Najodgovornije starešine Generalštaba Vojske Srbije (VS) i Kopnene vojske redovno obilaze jedinice VS koje su angažovane na realizaciji zadataka duž administrativne linije sa Kosovom i Metohijom, u cilju kontinuiranog praćenja aktivnosti u Kopnenoj zoni bezbednosti, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

Kako se navodi, pripadnike VS koji svoje zadatke izvršavaju u zoni odgovornosti baze "Dobrosin" i posednutog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << objekta "Tašlak" kod Bujanovca obišao je pomoćnik komandanta Kopnene vojske za operacije, pukovnik Dejan Petković.

Tokom obilaska, pukovnik Petković se uverio da je stanje na ovim objektima na zahtevanom nivou i da su pripadnici Kopnene vojske, spremni, motivisani i potpuno obučeni za sprečavanje nelegalnih prelazaka administrativne linije i kontrolu Kopnene zone bezbednosti, kako bi se osiguralo mirno i bezbedno okruženje za sve građane u ovom delu Republike Srbije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obilazak jedinica Vojske Srbije u Kopnenoj zoni bezbednosti

Izvor: OkRadio.rs, 20.Avg.2022

U cilju kontinuiranog praćenja aktivnosti u Kopnenoj zoni bezbednosti, najodgovornije starešine Generalštaba Vojske Srbije i Kopnene vojske redovno obilaze jedinice Vojske Srbije koje su angažovane na realizaciji zadataka duž administrativne linije sa Kosovom i Metohijom. Pripadnike Vojske Srbije...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.