Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Jul.2023, 15:54

Raspisani tenderi za obnovu četiri zgrade KCV stare više od 100 godina

VOJVODINA – Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine raspisala je dva tendera za rekonstrukciju četiri objekta u okviru kompleksa Kliničkog centra Vojvodine, a vrednost oba procenjena je na 1,4 milijarde dinara (oko 12 mil EUR), bez PDV-a. Prvim tenderom predviđa se dogradnja, adaptacija, sanacija, rekonstrukcija i energetska sanacija objekata broj 10 i 12, u kojima su, […]
Vest Raspisani tenderi za obnovu četiri zgrade KCV stare više od 100 godina objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Kreće rekonstrukcija KC Vojvodine vredna 12 miliona evra: Raspisani tenderi za obnovu četiri zgrade

Izvor: B92, 20.Jul.2023

Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine raspisala je dva tendera za rekonstrukciju četiri objekta u okviru kompleksa Kliničkog centra Vojvodine, a vrednost oba procenjena je na 1,4 milijarde dinara (oko 12 miliona evra), bez PDV-a.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.