Radoman: Za Vojvodinu manje od četiri milijarde iz budžeta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2012, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radoman: Za Vojvodinu manje od četiri milijarde iz budžeta

NOVI SAD -

Pokrajinski sekretar za finansije Zoran Radoman izjavio je da je Republika prenela autonomnoj pokrajini Vojvodini manje od četiri milijarde dinara od ukupno deset, koliko je planirano za kapitalna ulaganja.

Radoman je za današnji novosadski Dnevnik rekao da će pokrajinske vlasti početkom naredne godine završiti izradu Nacrta zakona o finansiranju AP Vojvodine i izrazio nadu da će u kreiranju tog zakona učestvovati i republičko ministarstvo finansija.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Ocenio je da će donošenje tog zakona olakšati ne samo izradu pokrajinskog budžeta, već će omogućiti dugoročno planiranje u AP Vojvodini, ali i preduprediti političke tenzije između dva nivoa vlasti, koje prate svako usvajanje republičkog budžeta.

Radoman je najavio je i skori rebalans budžeta AP Vojvodine i precizirao da će nakon rebalansa budžet ostati na već projektovanom nivou od oko 72 milijarde dinara, s tim što će se deo novca preusmeriti za podsticanje zapošljavanja i za programe u poljoprivredi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Za Vojvodinu manje od četiri milijarde iz budžeta

Izvor: Akter, 15.Okt.2012

Pokrajinski sekretar za finansije Zoran Radoman izjavio je da je Republika prenela Vojvodini manje od četiri milijarde dinara od ukupno deset, koliko je planirano za kapitalna ulaganja

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.