Radionica o vođenju društvenih mreža zainteresovala mlade Bečejce

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2022, 12:19

Radionica o vođenju društvenih mreža zainteresovala mlade Bečejce

Kancelarija za mlade opštine Bečej organizovala je radionicu o vođenju društvenih mreža, koju je vodila Bojana Kovač, konsultant za digitalni marketing. 

Mladi Bečejci su imali priliku da nauče osnove digitalnog marketinga, kako da koriste društvene mreže u jačanju sopstvenog ili kompanijskog integriteta, da povećaju vidljivost, praćenje profila i ostale važne veštine i strategije saradnje brenda sa influenserima, odnosno radnicima na internetu.

"U okviru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << radionice razgovarali smo i o dizajnu, kopirajtingu, pisanju objava, pre svega o strategiji koja se vrlo često zanemaruje na društvenim mrežama, ali i u ostalim sferama života. Takođe, dobar deo pažnje posvetili smo Tik Toku i Instagramu", objašnjava Bojana Kovač, konsultant za digitalni marketing.

"Kancelarija za mlade uvek organizuje radionice koje su interesantne mladima i koje utiču na to da mladi kvalitetno provode svoje slobodno vreme. Bojana nam je malo približila kako funkcionišu društvene mreže, kako pametno da ih iskoristimo, kako da naučimo nešto novo o Fejsbuku, Tik Toku i Instagramu, kako da reklamiramo naše stranice, proizvode koje nudimo. Mislim da su mladi naučili nešto korisno što će im značiti za ubuduće prilikom zaposlenja ili pokretanja sopstvenog biznisa", kaže Jovan Vukas, saradnica u Kancelariji za mlade opštine Bečej.

Za uspešno bavljenje digitalnim marketingom, osim poznavanja principa funkcionisanja promocije na društvenim mrežama, najvažnije strateško pojavljivanje na različitim platformama i sposobnost fokusiranja pažnje ciljne grupe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.