RHMZ: U narednih sat vremena mestimično sa kišom i grmljavinom u centralnoj Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2024, 00:32

RHMZ: U narednih sat vremena mestimično sa kišom i grmljavinom u centralnoj Srbiji

Republički hidrometeorološki zavod najavio u narednih sat vremena promenljivo oblačno vreme, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Posle podne promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, osim u Vojvodini, gde će biti pretežno sunčano vreme.

Na području Beograda počeli su lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

Na području centralne Srbije, Šumadije, kao i u Pomoravlju, očekuju se jaki konvektivni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << razvoji koji će usloviti veću količinu padavina za kratko vreme i grad.

Prema izgledima za narednih sedam dana, u Srbiji će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali nestabilno, pa će ponovo biti uslova za pljuskove sa grmljavinom u svim regionima.

Najviša temperatura do kraja maja u većini mesta od 24 stepena do 28 stepeni, a početkom juna u porastu - od 27 na severozapadu do 30 stepeni na jugoistoku Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas nestabilno vreme, temperatura do 28 stepeni

Izvor: Danas, 30.Maj.2024

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali nestabilno, pa se mestimično očekuju kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.