RHMZ: Očekuju se lokalni pljuskovi sa grmljavinom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2024, 00:54

RHMZ: Očekuju se lokalni pljuskovi sa grmljavinom

Na severu Bačke, području Banata, istočne i južne Srbije u narednih sat vremena mogu se očekivati lokalni pljuskovi sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

RHMZ je objavio i hitno upozorenje za područje Braničevskog okruga.

Intenzivna oblačnost sa lokalnim pljuskovima, grmljavinom i kratkotrajnom pojavom grada na području Baraničevskog okruga, na potezu Ponikve - Doljašnjica - Boževac, u narednih sat vremena biće u premeštanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ka Petrovcu na Mlavi, navodi se na sajtu RHMZ.

U Srbiji u sledećih sedam dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali nestabilno, pa će biti uslova za pljuskove sa grmljavinom u svim regionima.

Najviša temperatura do kraja maja u većini mesta od 24 do 27, a početkom juna u porastu, od 27 na severozapadu do 32 stepena na jugoistoku Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.