Promocija novog broja Zbornika radova Akademije umetnosti UNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija novog broja Zbornika radova Akademije umetnosti UNS

U Multimedijalnom centru Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu danas u 18 časova biće upriličena promocija četvrtog broja "Zbornika radova Akademije umetnosti".

Na promociji će govoriti prof. emeritus Boro Drašković, prof. Miloš Zatkalik sa Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu i članovi i članice uredništva - dr Vesna Krčmar, dr Irina Subotić, dr Ira Prodanov Krajišnik, dr Manojlo Maravić, dr Dragan Stojmenović i dr Nataša Crnjanski.

"Zbornik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << radova Akademije umetnosti" je naučni časopis koji izlazi jednom godišnje i objavljuje stručne i naučne tekstove, teorijske i istraživačke radove iz oblasti teorije i filozofije umetnosti, teorije medija, studije filma, muzikologije, teorije muzike, teatrologije, estetike, istorije umetnosti i umetničkog obrazovanja, navodi se u pozivu.

Od ove godine Zbornik radova je otvorio mogućnost objavljivanja radova na engleskom jeziku i u skladu sa time je formiran međunarodni urednički odbor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tribina "Kad obuješ moje cipele"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2016, 08:08

Na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu danas u 18 časova, povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, biće organizovana tribina pod nazivom "Kad obuješ moje cipele"...Tribina ima za cilj da kroz lična iskustva osoba sa različitim invaliditetom upozna studente, roditelje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.