Promocija knjige Osnove treninga snage i kondicioniranja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2019, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija knjige "Osnove treninga snage i kondicioniranja"

Na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu, uz prisustvo velikog broja studenata i sportskih radnika održana je promocija knjige "Osnove treninga snage i kondicioniranja". Knjiga prati najnovije trendove i istraživanja u kondicionoj pripremi, što će omogućiti sportskim radnicima korak sa evropskim i svetskim trendovima.

Najreferentnija knjiga iz kondicioniranja i teorije treninga na svetu priznata od najvećeg broja univerziteta sa severnoameričkog tla i zapadne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << evrope od danas postala je dostupna i srpskoj javnosti. Cilj je da se na jednostavan način studentima, ali i sportskim radnicima približi svetska literatura.

Prof.dr Sergej Ostojić kaže: "Ljudi koji usvajaju znanje koja su u ovoj knjizi predstavljena biće u mogućnosti da na brži lakši i jednostavniji način dobiju trenažne rezultate sa kim god da rade".

"To je bio jedan dosta veliki izazov studenti su izuzetan posao uradili mislim da će sledeća izdanja još korigovati eventualno neke sitnije nedostatke koje sigurno postoje knjizi ali zaista je reč o jednom kapitalnoj stvari i ja osećam ništa osim jednog velikog zadovoljstva", ističe prof.dr Marko Stojanović.

Prepun amfititeatar fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja znak je velikog interesovanja kako studenata tako i sportskih radnika.

"Jedva čekam da pogledam kakva je knjiga čime raspolaže i verujem da će sigurno unaprediti znanje kako moje tako i svih kolega", priča Vukašin Varićak.

Knjiga "Osnove treninga snage i kondicionionog treninga" od narednog semestra biće uvrštena kao zvanična literatura na predmetu teorija sportskog treninga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.