Problemi Šiđana kod predsednika opštine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2017, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi Šiđana kod predsednika opštine

Već skoro pola godine u Opštini Šid aktivna je praksa razgovora građana sa predsednikom Predragom Vukovićem. Dan otvorenih vrata prilika je da prvi čovek opštine čuje kako pitanja tako i probleme građana, u želji da se pronađu brza i kvalitetna rešenja. Kako se pokazala kao dobar način rešavanja ova praksa će se nastaviti i dalje.

Mnoga pitanja nisu u njegovoj nadležnosti ali oni se sa željom i nadom obraćaju prvom čoveku opštine. Posebno ih raduje kada za njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << problem postoji mogućnost rešenja.

Pored socijalnih tema tokom prijema građana razgovaralo se i o unapređenju uslova za rad sportskih kolektiva koji beleže odlične rezultate. Tim povodom predsedniku su se obratili predstavnici jednog sportskog kluba sa željom da se reši problem grejanja sportske hale.

Obaveza lokalne samouprave je da o građanima brine 365 dana u godini 24 sata dnevno i da radi na rešavanju njihovih problema. Sa tim ciljem funkcioniše lokalna vlast radeći na konstantnom unapređenju uslova življenja.

Prijem građana kod predsednika opštine Šid redovna je praksa svakog ponedeljka u vremenu od 12 do 14 časova. Građani se za prijem mogu najaviti lično ili na telefon broj 712 122, a osim sa predsednikom opštine ukoliko bude sprečen moći će da razgovaraju i sa njegovim pomoćnicima za socijalna i ekonomska pitanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dan otvorenih vrata u Opštini Šid

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2017

Građani šidske opštine imaju priliku da o svojim problemima razgovaraju lično sa predsednikom opštine Predragom Vukovićem...Mnoga pitanja nisu u njegovoj nadležnosti, ali oni se sa željom i nadom obraćaju prvom čoveku opštine. Posebno ih raduje kada za njihov problem postoji mogućnost rešenja...Pored...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.