Dan otvorenih vrata u Opštini Šid

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2017, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan otvorenih vrata u Opštini Šid

Građani šidske opštine imaju priliku da o svojim problemima razgovaraju lično sa predsednikom opštine Predragom Vukovićem.

Mnoga pitanja nisu u njegovoj nadležnosti, ali oni se sa željom i nadom obraćaju prvom čoveku opštine. Posebno ih raduje kada za njihov problem postoji mogućnost rešenja.

Pored socijalnih tema tokom prijema građana razgovaralo se i o unapređenju uslova za rad sportskih kolektiva koji beleže odlične rezultate.

Tim povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predsedniku su se obratili predstavnici jednog sportskog kluba sa željom da se reši problem grejanja sportske hale.

Obaveza lokalne samouprave je da o građanima brine 365 dana u godini 24 sata dnevno i da radi na rešavanju njihovih problema.

Sa tim ciljem funkcioniše lokalna vlast radeći na konstantnom unapređenju uslova življenja.

Prijem građana kod predsednika opštine Šid redovna je praksa svakog ponedeljka u vremenu od 12 do 14 časova.

Građani se za prijem mogu najaviti lično ili na telefon broj 712 122, a osim sa predsednikom opštine ukoliko bude sprečen moći će da razgovaraju i sa njegovim pomoćnicima za socijalna i ekonomska pitanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.