Izvor: Danas, 30.Nov.2023, 14:40

Upućen zahtev za produženje roka za preregistraciju vozila na severu Kosova

Direkcija Kosovske policije za region Sever danas je zatražila od Ministarstva unutrašnjih poslova u Prištini produženje roka za preregistraciju vozila sa srpskih registarskih oznaka gradova na Kosovu i Metohiji na tablice RKS, javlja KoSSev.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rok za preregistraciju vozila na KiM ističe danas: Moguće produženje roka?

Izvor: B92, 30.Nov.2023

Rok za preregistraciju vozila sa srpskim tablicama akronima gradova na Kosovu i Metohiji na lokalne RKS tablice ističe danas...U policiji u Kosovskoj Mitrovici ne isključuju mogućnost produženja roka za još 15 dana...Zamenik komandira policije za region sever Veton Eljšani izjavio je medijima da...

Nastavak na B92...

Produžen rok za preregistraciju vozila na Kosovu

Izvor: Radio 021, 30.Nov.2023

Kosovska vlada odlučila je da za još 15 dana produži rok za preregistraciju vozila sa srpskih registarskih oznaka gradova na Kosovu na tablice RKS uz finansijske olakšice.

Nastavak na Radio 021...

„KM ostaje samo suvenir“: Srbi primorani na RKS tablice

Izvor: Danas, 01.Dec.2023, 08:25

Rok za preregistraciju vozila sa KM na RKS tablice trebalo bi da istakne 1. decembra, ako kosovska Vlada ne usliši zahtev Direkcija Kosovske policije za region Sever. Svakako, jasno je da će KM tablice na Kosovu i Metohiji ostati samo suvenir, a otvara se prostor i za druge probleme, poručuje Milija...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.