Pripreme za polaganje prijemnih ispita za gimnaziju Jovan Jovanović Zmaj ove godine onlajn

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2022, 18:46

Pripreme za polaganje prijemnih ispita za gimnaziju "Jovan Jovanović Zmaj" ove godine onlajn

Kako bi nastavili misiju podrške najtalentovanijim učenicima, po kojima je njihova škola poznata, tokom proteklih deset godina, gimnazija "Jovan Jovanović Zmaj" organizovala je besplatne pripreme za polaganje prijemnih ispita. Ove godine, kao i prethodne, pripreme će biti održane onlajn.

Tradicionalno, i ove godine organizuje se pomoć u pripremi za upis u specijalizovana i bilingvalna odeljenja novosadske gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj". Zbog pandemijskih okolnosti, pripreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u elektronskom formatu počeće 29. januara.

"To su odeljenja za učenike sa posebnim sposobnostima za matematiku, informatiku, fiziku, zatim za učenike sa posebnim sposobnostima za biologiju i hemiju, a pripremamo učenike i za upis u odeljenja osnovne škole sedmog i osmog razreda. Ne treba zaboraviti ni pripreme koje organizujemo za upis na smer međunarodne, internacionalne mature za učenike koji su završili drugi razred srednjeg obrazovanja", rekla je Maja Milutinović, školska psihološkinja.

Zainteresovanost učenika za pripreme ne jenjava, pa broj polaznika ove godine nije ograničen.

Raspored priprema biće blagovremeno istaknut na sajtu Gimnazije – www. jjzmaj.edu.rs.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.