Pretnja bombom stigla na adresu redakcije Kosovo onlajn

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2022, 00:20

Pretnja bombom stigla na adresu redakcije Kosovo onlajn

Na mejl adresu redakcije Kosovo onlajn stigla je pretnja o postavljenoj eksplozivnoj napravi koja će biti aktivirana, kako je navedeno, u 22.15 časova, objavio je taj portal.

"U vašim prostorijama postavljena je eksplozivna naprava koja će eksplodirati tačno u 22.15 časova. Slava Ukrajini", navedeno je u mejlu koji je napisan na ukrajinskom jeziku.

Policija je obaveštena o pretnjama, a zgrada u kojoj se nalazi redakcija portala u Beogradu je evakuisana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao i zaposleni u ostalim medijima koji se nalaze na istoj adresi u Vlajkovićevoj ulici broj 8.

U prethodnih nekoliko dana lažne dojave o postavljanju bombe stigle su na mejl adrese bolnica, pojedinih medija, nekoliko stotina škola u Srbiji, ali i u nekoliko škola u Sarajevu i Prištini.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pretnja bombom stigla na adresu redakcije Kosovo onlajn

Izvor: Radio 021, 30.Maj.2022

Na mejl adresu redakcije Kosovo onlajn stigla je pretnja o postavljenoj eksplozivnoj napravi koja će biti aktivirana, kako je navedeno, u 22:15 časova, objavio je taj portal.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.