Poziv dobrovoljnim davaocima, naročito nulte krvne grupe (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv dobrovoljnim davaocima, naročito nulte krvne grupe (AUDIO)

Zavod za transfuziju krvi Vojvodine poziva građane koji su u mogućnosti da dobrovoljno daju krv zbog uobičajene letnje nestašice. Posebno se pozivaju davaoci pozitivne i negativne nulte krvne grupe.

Najveći benefit koji možete dobiti je taj što ćete dajući svoju krv spasiti nekome život. To možete učiniti svakog radnog dana od 7 do 14 sati, utorkom do 18 časova i svake prve subote u mesecu od 8 do 12 časova.

Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nalazi se u ulici Hajduk Veljkova 9a.

Pojedinosti, Sanja Mišanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nišlije se odazvale pozivu Crvenog krsta i dale krv

Izvor: juGmedia, 16.Avg.2018, 13:29

U prostorijama Crvenog krsta Niš danas je organizovana druga letnja akcija dobrovoljnog davalaštva krvi, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Niš...Organizator akcije iz Zavoda za transfuziju Igor Perić apelovao je na građane da se i nadalje odazivaju akcijama dobrovoljnog davanja krvi, posebno...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.